Paradigmskifte - på väg mot Konceptsamhället

Karin Nisses från Mentorhuset skriver om försäljning, mentor- och ledarskap. Välkommen med dina frågor som medarbetare, säljare, chef!

Moderator: Mentorhuset

Kategoriregler
Bild

Karin Nisses, professionell mentor, skriver och svarar på frågor kring försäljning och ledarskap som hon har lång och gedigen erfarenhet av, både för egen del och som utbildare.

Bli medlem så kan du ställa frågor till henne! Det är gratis och går snabbt att registrera sig (länk i menyn högst upp på sidan).

Paradigmskifte - på väg mot Konceptsamhället

Inläggav Mentorhuset » 21 september 2010, 17:19

Vilket typ av ledare/chefer kommer vi att behöva när vi nu sakta går från Informationssamhället till Konceptsamhället där vi som medarbetare förväntas vara kreativa, gränsöverskridande, empatiska och goda. När det kommer att handla mer om att skapa relationer än att genomföra transaktioner, ta itu med nya utmaningar, inte jobba med rutinproblem, och att skapa helheter utifrån delar vi inte ens tänkte kunde höra ihop, istället för att analysera enskilda komponenter. Funderingar hämtade ur boken "En helt ny värld - eller varför framtiden tillhör van Gogh, Goethe och Sokrates" skriven av Daniel H. Pink. Den har några år på nacken, men bekräftar det jag hört och läst från andra trendspanare. Läsvärd.
Karin Nisses
Bild
Användarvisningsbild
Mentorhuset
Expert
 
Inlägg: 19
Blev medlem: 27 januari 2009, 17:22
Ort: Malmö

Återvänd till Mentorn svarar om försäljning och ledarskap

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron