UGL2008 Utveckling Grupp Ledare

Här berättar medlemmar om sina företag/projekt/liknande inom organisations- och arbetslivsområdet!

UGL2008 Utveckling Grupp Ledare

Inläggav sokra » 20 november 2009, 18:28

AB Göteborgs Arbetspsykologi http://www.ugl-akademin.se har ett processinriktat kreativt arbetssätt där vi tillhandahåller frågor och uppgifter och erbjuder deltagarna att reflektera och ta ställning till sina svar. Vi vet av erfarenhet att färdigformulerade svar inte genererar önskvärda förändringar. Ett processorienterat arbetssätt skapar insikt, kunskap och förståelse.
Vår pedagogiska idé bygger på ett lärande utifrån deltagarnas eget engagemang. De inbjuds att vara aktiva i processen och använda sina egna kunskaper och erfarenheter. Vi arbetar i en lärprocess med individuell och gemensam reflektion och arbete i mindre och större grupper. Vi stödjer processen genom att hålla fokus, ge struktur.
Företagets ägare, Sven-Olof Krantz, är legitimerad KBT-psykolog, certifierad UGL-handledare av Försvarshögskolan och GDQ-certifierad (Group Development Questionnaire) av Susan Wheelan. Han tog Psykologexamen, med fördjupning i KBT (Kognitiv Beteende Terapi) 2007 och beteendevetarexamen 1991 vid Göteborgs universitet. Han är utbildad Mental tränare vid Örebro universitet 1987 och diplomerades som elittränare i fotboll 1984. Sven-Olof har, under 25 år, i sin roll som organisationspsykologisk konsult inriktat sig på individ- grupp- och organisationsförädling inom både privata och offentliga organisationer. Han har, sedan 1991, varit anställd vid Psykologiska institutionen Göteborgs Universitet som lärare.
sokra
 
Inlägg: 2
Blev medlem: 16 november 2009, 14:33
Ort: Göteborg

Återvänd till Presentationer av företag inom arbetslivsområdet

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster

cron