Företag som använt Social Media med framgång!

Här skriver Tanja Parkkila från Dolda Jobb om hur du kan använda sociala media i ditt företagande, arbetssökande eller som privatperson. Kom med frågor eller bidra med dina egna tankar kring sociala media!

Moderator: tanjaparkkila

Kategoriregler
Bild

Tanja Parkkila från Dolda Jobb skriver om hur du kan använda sociala media i ditt företagande, arbetssökande eller som privatperson.

Bli medlem så kan du ställa frågor till henne! Det är gratis och går snabbt att registrera sig (länk i menyn högst upp på sidan).

Företag som använt Social Media med framgång!

Inläggav tanjaparkkila » 12 mars 2011, 01:19

En uppföljning av tidigare nyss inlagda inlägg kring "Vad innebär Social Media för ditt företags marknadsföring" kommer att komma ut som en uppföljning här på Arbetslivet till detta inlägg till nästa helg!

Då kommer jag att ta fram och visa på framgångsrika exempel av olika företag (både svenska som utländska) som har använt något av de olika Sociala Medierna som finns för att skapa framgång för sig själva (hitta nya potentiella kunder, höja medvetenheten om sitt företags varumärke/vision, skapa bättre kommunikation med sina befintliga som nya kunder osv!

Kommer att bli ett mycket inspirerande inlägg så ha koll nästa helg på vad som skrivs i expertpanelen här på Arbetslivet om "Företag som lyckats i Social Media- framgångsrika CASE!"

Kanske du som egen företagare hittar inspiration som passar just dig och ditt företag???

Ha en riktigt fin helg nu vänner!
Tanja!
Tanja Parkkila
tanja@doldajobb.se
Verksamhetsutvecklare
Dolda Jobb
http://doldajobb.se
Användarvisningsbild
tanjaparkkila
Expert
 
Inlägg: 46
Blev medlem: 12 februari 2010, 10:18
Ort: Malmö

Återvänd till Sociala media

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster

cron