Hur du kan använda expertpanelen

Läs om hur du kan använda expertpanelen, bl a ställa anonyma frågor.

Hur du kan använda expertpanelen

Inläggav Maria Kullberg » 27 februari 2009, 13:50

Hur du kan använda expertpanelen

Expertpanelen på arbetslivet.se är skapad för att ge dig som besökare tillgång till kunniga människor inom olika delar av arbetslivsområdet. I skrivande stund har vi fem experter; karriärcoach, kommunikationskonsult, . Kika gärna in till var och en av dem och se vad de kan hjälpa till med.

Spridningen i experternas områden är tänkta att spegla besökarnas olika intressen och bakgrund - anställda med personalansvar, företagare inom arbetslivsområdet, enskilda med stort intresse för frågorna eller i behov av att bolla funderingar. Jag hoppas att du hittar vad du söker. Annars är du välkommen att höra av dig, så ska jag se om vi kan ordna det också!

Medlemskap
Du kan läsa i expertpanelen utan att vara medlem, men för att skriva till dem behöver du logga in. Det är gratis och tar ca ½ minut att bli medlem. Det enda som krävs är en giltig mailadress så att du kan bekräfta din registrering. Länken "Bli medlem" hittar du i menyn högst upp på sidan.

Du är varmt välkommen som medlem även om du inte har någon fråga till experterna i nuläget. Det finns en hel del fördelar med att vara det. :)

Anonyma frågor
Om du vill ställa en fråga anonymt (t ex om du har en känslig fråga och inte vill synas med ditt namn) till någon av experterna, kan du göra det här. Välj knappen "newtopic" och var noga med att skriva i rubriken vem du vänder dig till, t ex "Mentorn: ny i rollen som säljare, undrar..."

Maria
----------
Välkommen till forumet! Använd gärna material härifrån, men ange källan.
Registrera dig som medlem så kan du skriva och läsa mer i forumet!
----------
Maria Kullberg
Företagsutvecklare & Projektledare
Ordförande Nätverk Arbetslivet
0701-45 37 00
Bild
Användarvisningsbild
Maria Kullberg
Site Admin
 
Inlägg: 755
Blev medlem: 17 augusti 2007, 09:53
Ort: Kävlinge

Återvänd till OM EXPERTPANELEN

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster

cron